top of page

Horgoló típusok. Te melyik csoportba tartozol?


Ha csak a saját horgolós utamra gondolok, össze tudom szedni, hogy milyen fázisai vannak a horgolós létnek. Elképzelhetőnek tartom, hogy valakire mindig csak az egyik típus igaz, de személyes tapasztalatom az, hogy ezek mindegyike létezhet egyszerre is. Te hova sorolnád magad most?

a. Gyüjtőgető. Egész nap a pinterest-et bújod, és sorra tűzöd a faladra (pineled) a szebbnél- szebb mintákat, de mindig azon keseregsz, hogy nincs időd elkészíteni őket? Tagja vagy az összes horgolós Fb csoportnak, ahol mintákat lehet cserélgetni? Akkor te ebbe a csapatba tartozol.


b. Kapkodós. Elkezdesz egy projektet, felénél megunod és lesz egy új ötleted. Aztán nekiállsz valami újnak. A projekt kosarad meg csak telik és soha semmi sem készül el. De, nézd ott egy másik szép minta!


c. Laza. Elkap az ihlet vagy csak meglátsz egy fonalat és már neki is állsz? Menet közben találod ki, hogy milyen lesz? Utólag persze bánod hogy nem írtad le, de végülis minek úgyis utálod a minta alapján elkészíteni a munkát. Így lesz igazán egyedi és megismételhetetlen.


d. Precíz. Mindent gondosan megtervezel, dokumentálsz. Nem térsz el a leírástól. Olyan színekkel dogozol, ahogy a leírásban meg van adva. Van egy mappád, amibe gyűjtögeted az elkészített mintákat. Külön helye van annak, amit már meghorgoltál és annak is, amit csak tervezel, de már megszerezted a mintát.

Ha te is ide tartozol, van számodra egy ingyenesen letölthető tervező sablon az angolul horgoláshoz. Katt ide!




Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page